Legmaster ja Manitoba Motorway

Jouni Jorosen The Legmaster ja The Partylandmenin Manitoba Motorway CD:t saapuivat painosta ja ennättävät levykauppoihin sopivasti joulumarkkinoille, koska äänitteet jakelee Supersounds.

Manitoba Motorway on Indie Filmsin käynnissä olevan toimintakauden virallinen soundtrack. ”Perfect moods for your tiny sick life.” Osissa kielisoitinten suurvisiiri Lauri Hannu ja Mr. Organ High! Jouni Joronen. Musiikkia jota kukaan ei ole ymmärtänyt kaivata. Musiikkia jossa soittimet soundaavat studion sijaan soittimilta. Hilpaattisen spykoottista improvisointia – punkimpaa kuin punk ja jazzille turpaan. Välillä retkeilemme sirkuksessa tai pidämme piknikkiä piikkipuistossa. Anteeksi, missä päin on Memphis? Ai että Venäjällä. Taidankin tästä lähteä Arabian saaristoon soutelemaan. Can you fear me Mr. Zorn? Aution kaupungin välilevy.

The Legmasterin puikoissa häärää kanttori helvetistä. Soolohammondia ei kuule yleensä kuin leijonahäkillä. LEO on nyt irti ja käy neljällä jalalla. Urku on lunastajan käsissä, näyttää tietä kunnes pelleily loppuu. Putket palaa ja tuuli yltyy. Miksi urut huutavat kirkossa ja ennustaja manaa pimeässä? Tällä kertaa maratonin juoksee poppamies.