Pellehommaa jne.

Pellehommaa

Tuleva Pelle Miljoona DVD Elä, saa viimeistä silaustaan Indie Filmsin päämajassa. Helsingin Nosturissa kuvatun kolmetuntisen Pelle 50 v. liven ohjauksesta ja leikkauksesta vastaa Ykä Järvinen. Haastattelujen editoinnin ja DVD:n graafisen ilmeen suunnittelun sohlii Tomi Riionheimo apunaan graafikko Inka Kosonen. DVD tuotetaan yhteisvoimin Stupido Recordsin kanssa.

COBHC All Night Long

Ykä Järvinen mestaroi Children Of Bodomin tulevan Are You Dead Yet? -cd:n Japanin painoksen bonus DVD:lle mainion 18-minuuttisen musisointi- ja sekoilu -koosteen. Kuriiri sössi homman ja master ei ehtinyt Japaniin ajoissa.

Tiny Sick Edit

Indie Filmsin pieni mutta ärhäkkä leikkaustyöasema on havaittu käytössä äärimmäisen luotettavaksi ja toimivaksi. Käytössämme on Apple 2×2,5 GHz G5, 23″ Cinema display, videomonitori ja riittävästi ohjelmia. Simppeli peruskalusto. Tupakointi sallitu.

Mankeli

Jan Andersson ja Katja Heikkinen askartelevat nukkeja. Kaikkien asianosaisten omalla riskillä (ainakin aluksi) ja omaksi iloksi tuottaantuva elokuva kestänee muutaman minuutin.

Kaukosaari

Chrzun Kaukosaari-hankkeen tuotannon suunnittelu etenee. Rahoittajat varokaa!

Rieku ja Raiku -sarjakuvia

Indie Filmsin aputoiminimi Hankikanto kustantaa yhdessä Ilias-kustantamon kanssa Me Rieku ja Raiku -nimeä kantavan sarjakuva-albumin syksyllä 2005. Indie Films on myös rekisteröinyt riekujaraiku.fi -domainin, joka aktivoituu syksyn 2005 aikana.